Loading..

Digitalno zobozdravstvo

Do popolnega nasmeha
s tehnologijo 3 Shape

Do popolnega nasmeha s tehnologijo 3 Shape.

Digitalno zobozdravstvo je podprto z tehnologijo 3 Shape za analizo nasmeha in planiranje nove oblike zob. V digitalnem zobozdravstvu nudimo tudi 2D in 3D rentgen, s katerim slikamo čeljusti za potrebe implantologije in zdravljenje korenin.

3Shape

3 Shape nudi zobotehničnemu laboratoriju širok spekter možnih indikacij za kvalitetno oskrbo pacientov. 

Programska oprema, ki se imenuje 3 Shape Dental System, temelji na skeniranju z laboratorijskim skenerjem ali uvozom intraoralnih skenov iz ordinacije, 3D oblikovanju (CAD) in izvozu datoteke (navadno v STL formatu) v napravo namenjeno pretvorbi digitalne oblike v fizično.

Danes je zaradi izjemno hitrega razvoja na prvem mestu kot izbira tako laboratorijev kot ordinacij. Vodilni je ne na področju razvoja skenerjev in programske opreme, ki navdušuje številne uporabnike po svetu ter predvsem olajšuje vsakodnevno delo.

DIAGNOSTIKA 2D IN 3D

Natančna diagnostika je edina pot do lepega nasmeha.

V Top Smile-u ponujamo diagnostična slikanja s sodobnim rentgen aparatom Vatech, ki omogoča pridobitev natančne in kakovostne panoramske in 3D slike. 3D slika se izvaja pred izvajanjem implantoloških posegov in pri zahtevnih endodontskih zdravljenjih zob, s čimer pridobimo natančen vpogled v strukture kosti in zob.

DIGITAL SMILE DESIGN

Fiziognomija in poteze obraza so vodilo pri ustvarjanju harmoničnega in individualnega nasmeha. Vsaka črta, krivulja ali kot na obrazu igra vlogo pri človekovem temperamentu in čustvenem izražanju. Področje spodnje tretjine obraza, predvsem nasmeh, samodejno pritegne človeško oko, saj zajema verbalne in neverbalne oblike komunikacije.

Oblika in barva zob, značilnosti ustnic in zobnega loka ustvarjajo močno neverbalno sporočilo. Umetnost ličenja vključuje ustvarjanje osebne podobe po meri, ki izraža občutek identitete osebe. Omogoča nam, da ugotovimo, katera čustva in lastnosti želi oseba izraziti s svojim videzom in, posebej za zobozdravstvo, z nasmehom. Po konceptu ličenja lahko oblikujemo in virtualno simuliramo bodoči nasmeh, ki bo idealno dopolnjeval fizični videz, osebnost in želje osebe.

Izpolnite spodnji vprašalnik in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name