Loading..

O nas

Spoznajte našo ekipo

M.Sc, Dr. Dent. Med.

IVANA JELIĆ

Sem Ivana Jelić, zobozdravnica in dentalna oblikovalka. Zakaj dentalna oblikovalka? Zato, ker imam do vsakega pacienta individualen pristop in si prizadevam za uresničitev vseh pacientovih želja, na poti do njegovega lepega nasmeha. Trudim se, da zadovoljim pričakovanja vsakega pacienta.

Vsak dan se srečamo s predsodki in strahom, zaradi neprijetnih izkušenj iz preteklosti. Vsi  pa imamo isto željo: »SAMO, DA NE BI BOLELO«. Zaradi strahu pred obiskom zobozdravnika, je ogromno ljudi ostalo brez lepega nasmeha. V sodobnem času pa temu več ni tako, saj je USPEŠNA IN NEBOLEČA OBRAVNAVA MOGOČA. Pohvalimo se lahko, da se v naši ordinaciji pacienti NE SREČUJEJO Z BOLEČINO in je vsaka obravnava popolnoma neboleča!  

Na podlagi individualnega pristopa do vsakega posameznika, se s pacientom najprej pogovorimo o njegovih željah in mu predlagamo najboljšo rešitev za njegov primer ter mu razložimo postopek zdravljenja in pokažemo kako bi izgledal končen rezultat. Po dogovoru s pacientom oblikujemo in vodimo pot do končnega cilja.

O meni:

  • diplomirala sem na Stomatološki fakulteti v Beogradu leta 2006
  • po končani fakulteti sem bila zaposlena v privatni ambulanti v Beogradu
  • nostrifikacijo za potrebe dela v EU sem opravila na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2013
  • licenco za delo na področju dentalne medicine pridobila leta 2014
  • po končani nostrifikaciji bila zaposlena v Nordentu v Subotici in delala v ordinaciji s pacienti z Norveške med leti 2014 in 2016
  • od leta 2016 sem delala v Sloveniji v izključno privatnih ordinacijah
  • leta 2020 sem zaključila enoletni magistrski študij iz oralne implantologije na Univerzi Guglielmo Marconi v Rimu.
Dipl. fizioterapevtka

Urša Domajnko

Urša je leta 2023 diplomirala na Visokošolskem zavodu Fizioterapevtika v Ljubljani. Po končanem študiju je začutila naklonjenost do dela v zobni ordinaciji in pokazala prizadevanje in željo za učenje in delo v zanjo novi stroki medicine.

Pacientom, ki imajo težave s čeljustnim sklepom, pomaga s svojim znanjem in primernimi metodami za reševanje težav. Dodatno se usmerja v izobraževanje na področju fizioterapije obraza in tudi na področju zobozdravstva.

Dentalni studio VIP

Na področju zobne protetike sodelujemo z zobnim laboratorijem Dentalni studio VIP, ki je popolnoma digitaliziran ter opremljen z najbolj sodobnimi napravami in računalniki. V Dentalnem studiu VIP skrbno in z umetniškim navdihom pomagajo pri oblikovanju zob.

Izpolnite spodnji vprašalnik in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name