Ortodontija

Poravnava zob že dolgo ni več domena le mladostnikov.

 

Zaradi funkcijskih izboljšav pri grizenju in žvečenju hrane ter dolgoletnih želja po lepem nasmehu, so takšni ali drugačni zobni aparati vse bolj zaželeni tudi pri odraslih. Nove hitre in manj vidne ortodontske metode so pripeljale do tega, da se vse več odraslih odloči za poravnavo svojih zdravih zob.

Nudimo tudi fiksne zobne aparate z nosilci v barvah zob ali s prozornimi nosilci (Damon sistem) in Incognito, ki je skrit v notranjosti.

 

V Dentalnem centru TOP SMILE nudimo tudi nevidni zobni aparat Invisalign, ki ga poznajo po vsem svetu in velja za inovacijo v ortodontiji. Neustrezen položaj zob se popravlja z uporabo zaporedja prozornih plastičnih folij oziroma opornic (alignerjev). Prednost Invisalign sistema je, da omogoča premike zob brez t.i. bracketov in lokov, ki so pri klasičnem fiksnem zobnem aparatu pritrjeni na zobe. Opornice so snemljive, kar predstavlja veliko prednost pri vsakodnevni ustni higieni, ki je v času ortodontskega zdravljenja še kako pomembna. Nevidni zobni aparat Invisalign vas ne bo oviral pri hranjenju, saj ga takrat enostavno snamete.

IZKAZNICA

Top Smile
Ivana Jelić s.p.
Zobozdravstvena dejavnost

DELOVNI ČAS
Ponedeljek / 16.00-20.00 
Torek / 08.00-16.00
Sreda / 08.00-12.00
Četrtek / 16.00-20.00
Petek / 16.00-20.00
Sobota / 09.00-14.00