Kemični piling

Skintech pilingi po učinkovitosti sodijo v svetovni vrh pilingov

 

Pilingi odstranjujejo suhe, odmrle celice, osvežijo kožo in jo naredijo bleščečo in sijočo.

Profesionalni pilingi so zelo koncentrirani in učinkoviti, sestavljeni pa so iz kombinacije sadnih kislin. Pilingi lahko odstranijo tudi manjše gube kot tudi pigmentacije oz. madeže, zlasti v višjih plasteh kože. Na ta način kemični pilingi izenačijo kožno barvo in polt.

Pri osebah z mastno in mešano kožo kot tudi ob prisotnih vnetnih procesih in aktivnih aknah dosežemo po terapiji s pilingom odlične rezultate.

Kemični piling s svojim delovanjem odstranjuje površinsko, poškodovano plast kože. Pride do luščenja in nastanka nove mlade kože. To omogoča obnavljanje kože, ki jo želimo osvežiti. Tretma traja okoli 30 minut, ni boleč, bolniki pa lahko imajo občutek toplote samo med tretmajem. Po tretmaju s pilingom je nova koža svetlo roza barve in nežna. Mlada koža je občutljiva na sonce in zato tega tretmaja ne delamo v poletnem času.

Pilingi družbe SKINTECH zaradi svoje edinstvene patentirane formule omogočajo izjemen nadzor globine delovanja pilinga, kar je posebej pomembno tako za varnost pacientov kot tudi za doseganje enakomernih rezultatov na celotnem obrazu. Enakomerno prodiranje pilinga proti globljim kožnim plastem zagotavlja tudi maksimalen učinek v vseh plasteh obravnavane kože. Strokovnjaki klinike DentalPro bodo izbrali vrsto pilinga, ki jo bodo uporabljali, kar bo zaradi možnosti izbire kombinacije različnih kislin omogočilo individualen pristop k različnim težavam s kožo.