Hialuronska polnila

Tretma s hialuronskimi polnili Juvederm

Siguren in varen način za izboljšanje videza.

Uporabljajo se kakor za revitalizacijo kože, tako tudi za korekcijo videza, ustnic in lic, naredijo lifting celotnega obraza, zapolnijo gube in poudarijo ličnice.

Hialuron je naravna sestavina naše kože, njegova vloga pa je zadrževanje vode, kar pomeni, da preprečuje izsuševanje kože in jo pomladi. Po tridesetem letu zaradi pospešene resorpcije hialurona koža izgublja elastičnost, postaja ohlapna, dehidrirana in izgublja volumen. Z namenom odpravljanja teh pomanjkljivosti uporabljamo hialuronska polnila, ki nam pomagajo pri revitalizaciji kože, da bi bila le-ta sijoča in zategnjena.

Posegi so hitri, rezultati pa takojšnji.

Vbrizgavanje hialuronskih polnil je hitro. Na površino kože se nanaša anestetična krema in po želji lokalni anestetik, s katerim se izognemo bolečini pri prodiranju igle v kožo. Ko anestetik začne delovati, se vbrizga hialuronsko polnilo. Sam tretma traja le nekaj minut, odvisno od področja, v katerega se vbrizgava hialuron. Prvi rezultati so vidni opazni skoraj takoj, medtem ko je optimalni učinek opazen 7 do 14 dni po tretmaju.

Razen za revitalizacijo kože se hialuronska polnila Aliaxin uporabljajo tudi za korekcije videza in se z njimi lahko povečajo ustnice in lica, naredi lifting celega obraza, zapolnijo gube in poudarijo ličnice.

Tretma s hialuronskimi polnili Juvederm  je varen in naraven način za izboljšanje videza!