Estetsko zobozdravstvo

Keramične luske

Keramične luske so estetska rešitev za izboljšanje videza zob.

 

Keramične luske so odlična rešitev za izboljšanje estetskega videza zob. Z njimi lahko spremenimo obliko in velikost zob, zapremo preveliki razmik med zobmi, popravimo okrnjenost in prikrijemo razbarvanja. Za terapijo sta potrebna najmanj dva obiska, prvič se po dogovoru s pacientom postavi diagnoza. Ob analiziranju slik se dogovorimo o želeni velikosti in obliki zoba ter načrtujemo potek terapije.

Ob naslednjem obisku pripravimo zobe za vgradnjo zobnih lusk, pri čemer se brusi minimalna površina zob in se nanje nalepijo začasne krone. Ob zadnjem obisku se vgradijo v laboratoriju izdelane tanke luske, ki zaradi svoje transparentnosti dajejo povsem naraven videz.

S keramičnimi luskami lahko zelo hitro pridemo do lepega nasmeha!

Bel in naravni nasmeh je želja vsakega pacienta.

Inlay/Onlay

Inlay je visokokakovostna zalivka, ki je izdelana v dentalnem laboratoriju klinike DentalPro s posebno tehniko iz najbolj kakovostnih materialov uglednih proizvajalcev keramike. Uporablja se za rekonstrukcijo zob, ki imajo karies, včasih pa se uporablja tudi za odpravljanje manjših pomanjkljivosti, ki se vidijo z nasmehom. Uporablja se v primerih, ko poškodba zoba ni tako velika, da bi bilo treba namestiti krono, in je zaradi čvrstosti materiala bolj trajna rešitev kot navadne kompozitne zalivke. Inlay se razlikuje od onlayja samo po velikosti zobne površine, ki se prekriva – inlay prekriva samo osrednji del zoba, medtem ko onlay prekriva del zoba, ki je v stiku z drugimi zobmi.

Beljenje z lučko Philips Zoom

V želji, da imamo na kliniki DentalPro paciente s čudovitim, belim in naravnim nasmehom, imamo na voljo lučko Philips Zoom, najbolj varen način beljenja zob, ki prinaša izjemne rezultate s tehnologijo led luči.

Hitro in profesionalno beljenje odpravlja trdovratne madeže in obeli rumene zobe.

Beljenje z lučko Philips Zoom je enostaven postopek, ki ga opravi zobozdravnik in omogoča osvetlitev zob do 8 odtenkov brez pojava občutljivosti pri pacientih – samo v 45 minutah! Zaradi možnosti nadzora intenzitete se Philips Zoom prilagaja individualnim potrebam vsakega pacienta, trajanje samega postopka pa se prilagaja njegovi situaciji.

Je idealna rešitev za paciente z zdravimi zobmi, ki si želijo dodatno polepšati svoj nasmeh!

IZKAZNICA

Top Smile
Ivana Jelić s.p.
Zobozdravstvena dejavnost

DELOVNI ČAS
Ponedeljek / 16.00-20.00 
Torek / 08.00-16.00
Sreda / 08.00-12.00
Četrtek / 16.00-20.00
Petek / 16.00-20.00
Sobota / 09.00-14.00