Digital smile design

Neposredna komunikacija med zobozdravstveno ordinacijo in zobotehničnim laboratorijem vam ponuja hitrejšo pot do želenih rezultatov

 

Skupaj ustvarjamo najlepše nasmehe.

 

Z digitalnim planiranjem nasmeha predstavimo vaš novi nasmehe ne glede na to, ali imate zabarvane,  odlomljene ali krive zobe. V sodelovanju s strokovnjaki iz dentalnega laboratorija poskrbimo za izbiro oblike in velikosti vaših zob skupaj z vami in upoštevamo vse vaše želje.

Dober plan

Z dobrim načrtom do lepega nasmeha

Pravi plan in načrt sta prva stopnica vsake kreacije, prav tako tudi nasmeha. Ker zobje niso edina stvar, ki ustvari lep nasmeh, je potrebno pri načrtovanju novih zob upoštevati tudi ostale značilnosti obraza. Šele ko imamo pred sabo končni cilj, se lahko lotimo dela, ki je zaradi tega predvidljivo.

Kreativnost in funkcionalnost v korist vašemu nasmehu!

Top Smile sodeluje  dentalnim laboratorijem, ki je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo in materiali, ter tudi strokovno osebje, ki je najpomembnejši del vsakega laboratorija. Naši tehniki z zanesljivo roko in preciznim očesom v vsaki fazi izdelave dosežejo popolnost. Imeti v ekipi strokovnjake iz popdent laboratorija  je velika prednost za pacienta in celoten tim ki sodeluje skupaj do končnega nasmeha.

Neposredna komunikacija v vsakem trenutku

Za izdelavo protetičnih izdelkov od fiksne protetike (implantati, prevleke, mostički, inlay in onlay zalivke, estetske luske, delne in totalne proteze)  uporabljamo tako tradicionalne metode izdelave kot tudi sodobne, računalniško vodene tehnologije 3D tiskanja in laserskega oblikovanja protetičnih izdelkov. Pri tem tesno sodelujemo s specialisti vodilnega svetovnega proizvajalca IVOCLAR.

IZKAZNICA

Top Smile
Ivana Jelić s.p.
Zobozdravstvena dejavnost

DELOVNI ČAS
Ponedeljek / 16.00-20.00 
Torek / 08.00-16.00
Sreda / 08.00-12.00
Četrtek / 16.00-20.00
Petek / 16.00-20.00
Sobota / 09.00-14.00